Succesvol in karton

 

Eigen karton productiefaciliteiten
LC Packaging levert maatwerkoplossingen voor al uw verpakkingsbehoeften. Wij hebben eigen productiefaciliteiten in België en Hongarije en langdurige samenwerkingsverbanden met strategische partners in Europa. Daarmee bieden wij onze klanten een breed scala aan golfkartonoplossingen en verpakkingen op maat die voldoen aan specifieke markteisen. LC Packaging biedt méér dan een standaard verpakking. Zo leveren wij bijvoorbeeld verpakkingen met hoogwaardige offset bedrukking ter ondersteuning van in-store verkoopactiviteiten van retailers.

Toegewijde kartonprofessionals 
Onze kartondivisie bestaat uit toegewijde professionals die op maat gemaakte, klantspecifieke kartonoplossingen en excellente service bieden. Vakkennis is in ruime mate aanwezig. Per casus voorzien wij onze klanten van een optimaal verpakkingsconcept. LC Packaging hanteert een projectmatige aanpak, geïnitieerd door interne verkoopmedewerkers en externe accountmanagers. Ook beschikken wij over een eigen afdeling Research & Development en eigen grafisch specialisten.

Uitstekende logistiek
Onze kartondivisie heeft tien handig gepositioneerde karton opzetstations in Europa. Hier vanuit voorzien wij onze klanten van opgezette trays. Circa 65% daarvan is bedoeld voor verse tuinbouw, het overige percentage is voedselgerelateerd. LC Packaging plaatst desgewenst ook machines op klantlocatie voor de verwerking van plano’s naar 3-D-trays. Wij dragen zorg voor de continuïteit in de processen van onze klanten middels technische ondersteuning en monteurs en met behulp van de expertise van gerenommeerde opzetmachinefabrikanten. Als coördinator zijn wij in alle gevallen eindverantwoordelijk

Constante kwaliteit
In ons ruim negentigjarig bestaan hebben wij een hechte relatie opgebouwd met onze productiepartners. Daarnaast hebben wij ook eigen productielocaties. Wij garanderen dan ook altijd een constante kwaliteit. Indien gewenst houden wij uw verpakkingen bij ons op voorraad, zodat wij deze op afroep direct kunnen leveren.

Just-in-time levering voor optimale seizoensflexibiliteit
Ook bij grote seizoensdrukte garanderen wij de levering van uw kartonnen ver pakkingen. Wij kennen de hectiek van uw handel en spelen hier flexibel op in. Met meer dan 10 karton opzetstations in Europa bent u verzekerd van just-in-time leveringen.

Groei, innovatie en duurzaamheid
Sinds 1923 onderhoudt LC Packaging enkel relaties met duurzame partners: “Our word is our bond”. Zoals het een echt familiebedrijf betaamt streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze medewerkers, productiepartners en met onze klanten. Dit zorgt dat wij ons ook verantwoordelijk voelen voor het welzijn van al onze medewerkers en relaties.
LC Packaging MVO-beleid

 

 

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging