Onze voordelen

FIBC staat voor Flexible Intermediate Bulk Container. FIBC’s zijn ook bekend onder de naam big bag, bulk bag of jumbo bag. Hieronder vermelden we in het kort waarom wij uw beste partner zijn voor het ontwerp, de distributie en de levering van uw FIBC:

 • U kunt bij ons terecht voor FIBC’s (big bags / jumbo bags) op maat, voor iedere industrie
 • U bent verzekerd van een constante hoge kwaliteit van uw FIBC
 • Dankzij eigen productielocaties kunnen wij inspelen op uw wensen en uit voorraad leveren
 • Wij beschikken over een groot internationaal netwerk, inclusief opslagcapaciteit
 • U kunt gebruikmaken van de uitgebreide kennis van onze accountmanagers over uw markt
 • Wij beschikken over alle benodigde kwaliteitscertificaten, waaronder een zeer prestigieuze
 • U kunt al uw FIBC’s door ons laten reconditioneren
 • Wij zijn een solide bedrijf (gezonde balansstructuur) en dus uw partner voor de lange termijn
 • Kortom: we keep your industry going
   

FIBC’s voor iedere industrie
Bent u actief in de (petro)chemische, farmaceutische of levensmiddelenindustrie? Wij leveren u de juiste big bag voor elke toepassing. Bovendien passen wij de FIBC’s speciaal aan uw laad- en losinstallatie aan. Ook de afmetingen, de vul- en lossystemen en de hijslussen zijn altijd maatwerk. Speciaal voor onze voedsel- en farmaklanten voldoen al onze FIBC’s aan alle relevante certificeringen op het gebied van HACCP.

Constante kwaliteit
Elke levering weer ontvangt u van ons FIBC’s (big bags) van dezelfde hoge kwaliteit, met dezelfde specificaties. Die constante kwaliteit kunnen wij garanderen door de lange en hechte relatie die wij met onze productiepartners hebben opgebouwd. Wij kennen hun klasse.

Eigen productielocaties
Wij beschikken over eigen productielocaties in Azië en Afrika. Deze zijn allemaal gecertificeerd en de FIBC’s voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Uw eigen FIBC’s zijn vanuit voorraad leverbaar, direct op afroep.

Internationaal netwerk
Met meer dan vijftien eigen vestigingen en ruim 70.000 m² opslag verdeeld over Europa en Afrika, is LC Packaging een van de grootste FIBC-organisaties in de wereld.

Uitgebreide kennis accountmanagers
Iedere vestiging van LC Packaging beschikt over eigen FIBC-specialisten die kennis hebben van uw industrie. LC Packaging International ondersteunt, vanuit het hoofdkantoor in Nederland, al onze lokale vestigingen. Met behulp van de modernste informatiesystemen zijn alle landen real time met elkaar verbonden. Zo garanderen wij u een snelle en efficiënte dienstverlening.

Verantwoorde productie en certificering
‘Our word is our bond’ is al sinds 1923 ons motto. Wij streven een duurzame relatie met onze medewerkers, productiepartners en klanten na en voelen ons ook verantwoordelijk voor het welzijn van onze lokale productiemede­werkers. Wij zijn dan ook trots dat wij als één van de weinige FIBC­-producenten over alle kwaliteitscertificaten beschikken behorend bij sociaal ondernemerschap. Het meest prestigieuze certificaat is het SA 8000-certificaat, behaald door onze FIBC­-fabriek in Bangladesh. Dit is wereldwijd de leidende standaard voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, gebaseerd op internationale conventies. Hiermee waarborgen wij veiligheid, gezondheid en goede arbeids­omstandigheden en sluiten wij kinderarbeid, gedwongen arbeid en discriminatie uit.

Reconditionering FIBC’s
LC Packaging draagt op een unieke manier bij aan het terugbrengen van de afvalstromen. De FIBC’s die u bestelt, zijn 100 procent recyclebaar. Daarnaast kunt u gebruikte FIBC’s ook door ons laten reconditioneren. Wij halen deze bij u op en zorgen voor reiniging en controle. De strenge procedures die wij daarbij volgen, geven u het voordeel van een veilig hergebruik van uw FIBC, lagere verpakkingskosten en een duurzame manier van werken.

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging