Onze voordelen

Constante kwaliteit
Sinds ons 90-jarig bouwen wij hechte relaties op met onze productiepartners. Met sommigen werken wij al vijftig jaar intensief samen. Daarnaast beschikken wij over eigen productielocaties. U bent dan ook verzekerd van een constante hoogstaande kwaliteit van uw agri verpakkingen.

Seizoensflexibiliteit
Naast de hoogstaande kwaliteit bent u ook verzekerd van een constante levering. Zelfs bij grote seizoensdrukte. Wij kennen de hectiek van uw handel en kunnen hierop flexibel op inspelen dankzij meer dan 70.000 m² opslagruimte in Europa.

Just-in-time levering
Dankzij 25 kartonopzetstations en bedrukkinglocaties in Europa kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw orders doorgeven voor just-in-time leveringen. Mochten de regionale voorraden onverwacht zijn uitgeput, dan kunnen wij terugvallen op de voorraden van onze 16 buitenlandse filialen.

Marktkennis
Negentig jaar ervaring is niet niks. Wij vervulden met LC Packaging in die tijd vaak een pioniersrol bij de introductie van nieuwe agri verpakkingen; altijd in samenspraak met onze klanten. Via ons netwerk van filialen, productielocaties en klanten delen en bespreken wij marktgegevens en nieuwe ideeën. Op deze manier denken wij u meer te leveren dan alleen een product.

Excellente service
Uw succes is ons succes. Daarom zetten wij altijd een stapje extra waar nodig. Al onze mensen in Europa of Afrika staan klaar om u te ondersteunen bij de optimalisatie van uw bedrijfsproces, waar kwalitatief hoogstaande en op tijd geleverde verpakkingen een belangrijk deel van uitmaken.

 

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging