Kartonbedrukking met de juiste technieken

Om de communicatie en herkenning van uw product te garanderen is een goede bedrukking essentieel. Of het nu een logo, streepjescode of bedrukking van meerdere kleuren betreft: LC Packaging CARDBOARD adviseert graag over de bedrukkingmogelijkheden, de diverse coatings en oppervlaktebehandelingen.

Flexo bedrukking
Flexodruk is de meest gebruikte manier van bedrukken in de golfkartonindustrie. Hiervoor gebruiken wij inkt op waterbasis.

High quality print (HQP)
HQP wordt gerealiseerd met een speciale flexomachine. Dit geeft een hoogwaardiger resultaat dan bij bijvoorbeeld flexo bedrukking. Deze manier van drukken levert een nauwkeurig resultaat en een hoge drukkwaliteit. HQP is de juiste techniek voor een betere uitstraling met hoge kwaliteit fotoprint.

Offset bedrukking
Off set display example LC PackagingOffset bedrukking is een printtechniek met een superieure opvallende uitstraling tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De offset verpakking vertelt het verhaal van uw product, verhoogt het onderscheidend vermogen, draagt bij aan een optimale merkbeleving, spreekt tot de consument, vervult een behoefte, verleidt en heeft een positieve invloed op uw merkbekendheid en omzet.

Pre-printed liner (PPL)
Voor grote printruns passen wij voorbedrukt papier (PPL) toe. Hierbij wordt de papieren buitenlaag van uw verpakking vooraf bedrukt en bewerkt. Hierna maken wij met dit papier het golfkarton voor uw verpakking. Met het inzetten van PPL techniek kan bijvoorbeeld ook tijdens seizoenspieken een optimale productiecapaciteit worden gerealiseerd.

Specifieke coatings (PE)
Door een extra coating toe te voegen aan uw verpakking, wordt de doos direct antistatisch, waterafstotend of oxidatiewerend.

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging