Carrière

 

Solliciteren bij LC Packaging kan een carrière voor het leven betekenen. Zowel onze directie als medewerkers staan erom bekend toegewijd, betrouwbaar en loyaal te zijn. In de meeste gevallen blijven mensen jarenlang bij ons werken. Binnen onze organisatie zitten dan ook volop carrièrekansen. We hebben geen strakke loopbaanpaden, maar de kansen liggen voor het grijpen. Regelmatig wisselen onze medewerkers van functie om een stap in de breedte of hoogte te maken.

Onze werksfeer
Binnen LC Packaging heerst een informele werksfeer met een no-nonsense werkmentaliteit. Iedereen is ook goed benaderbaar dankzij onze brede organisatiestructuur. U kunt bijvoorbeeld altijd bij het kantoor van onze CEO Lucas Lammers binnenlopen.

Volg ons op social media
Wilt u alvast een kijkje achter de schermen van LC Packaging? Volg ons dan op Facebook of bekijk onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Vacatures

Open sollicitatie
Uiteraard kunt u altijd een open sollicitatie sturen. Vul hiervoor het formulier in met uw motivatiebrief en cv naar onze afdeling Human Resources. Wij zien uw belangstelling graag tegemoet.

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging