Boodschap van de CEO

Beste bezoeker,

Het is een genoegen u te verwelkomen op deze website van LC Packaging. Ons familiebedrijf is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. Mijn overgrootvader begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. In de loop der jaren is de dienstverlening aanzienlijk uitgebreid, maar alles gecentreerd rondom de verpakkingsindustrie met specialisaties in agri en FIBC (big bag / jumbo bag).

Produceren en distribueren
Momenteel vervullen wij zowel de rol van importeur van verpakkingen als die van producent en distributeur. Deze laatste rol is ontstaan dankzij eigen productielocaties voor FIBC's en twee productielocaties voor golfkarton. De productielocaties voor golfkarton zijn eigendom van Pacapime nv, sinds 2003 voor 50 procent aandeelhouder van LC Packaging.

Gegarandeerde levering
Ons familiebedrijf heeft momenteel kantoren en productielocaties in 16 landen wereldwijd. Dankzij onze opslagcapaciteit van meer dan 70.000 m² en een uitgebreid distributienetwerk garanderen wij leveringen – ook tijdens seizoenspieken of just-in-time leveringen.

Leidend in agri en FIBC
Wij zijn en blijven dan ook leidend in verpakkingen voor de agri sector en FIBC’s. LC Packaging heeft de juiste omvang om ieder bedrijf ter wereld een goede dienst te kunnen bewijzen.

Op deze site kunt u alles vinden over onze producten en onze dienstverlening. Mocht u iets willen vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Wellicht tot ziens,

Lucas Lammers
CEO LC Packaging

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging